e

Friday, April 26, 2013

Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My



Assalam & Selamat Pagi. Entri pertama untuk memulakan hari ini ialah segmen bloglist dari Fuh.My. Jika berpeluang masuk ke dalam bloglist Fuh.My, memang berbaloi-baloi kerana blog Fuh.My ni memang sebuah blog yang bertrafik tinggi! Anda boleh lihat pergerakan pv di blog Fuh.My yang macam meter air tu.. Laju giler..! Kalau tersenarai, sudah tentu blog tersebut akan menerima tempis trafik dari blog Fuh.My

Berminat? Boleh hit banner diatas dan lakukan perkara-perkara berikut:

Syarat-syarat dia mudah sahaja :-

  • Follow blog fuh.my ni (widget follower ada kat bawah sekali)
  • Masukkan blog fuh dalam bloglist blog korang. Ingat, bloglist ye! bukan sekadar link blog. Dan bloglist hendaklah berada di mainblog anda, bukan di blog lain atau di Page lain!
  • Tekan g+1 dekak sidebar belah kanan ni
  • Buat 1 entri bertajuk "Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My"
  • Masukkan banner di atas dan linkkan ke entry ini
  • Dah siap semua, tinggalkan link ENTRI anda dalam kotak komen bawah ni
Jadi jom sertai ramai-ramai, manalah tahu anda akan terpilih kan ;)

14 comments:

  1. good luck.lupelak nak join. dah tgk semalam

    ReplyDelete
  2. singgah klik klik..takde shoutbox eh

    ReplyDelete
  3. wah...nak join jugak nie...manela tau tuah kan...

    ReplyDelete
  4. join gak..

    Budak baru..
    sudi-sudi tunjuk ajar.. ;)

    singgah teratak saya :)

    http://www.fuh.my/2013/04/jom-masuk-dalam-blog-list-fuhmy.html

    ReplyDelete
  5. cik akak pun dah join juga....betol dear...tengok page view dia...mak oi...kalah meter air...hahaha...cik akak baru je follow dia semalam tengok entri pon menarik gak...cik akak tak kenal lagi dengan dia :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum^^.hai zam :D singgah dr segmen sama :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  7. datang melangkah sampaikan tertinggal jejak

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/jom-masuk-dalam-blog-list-fuhmy.html

    ReplyDelete