e

Wednesday, May 1, 2013

Segmen: LUPUS Awareness Month



Assalamualaikum & Selamat Malam. Zam dijemput khas oleh blogger Dayang Deno untuk sertai segmen  diatas bersempena LUPUS Awareness Month, iaitu sepanjang bulan MEI ini. Untuk mengetahui apakah itu LUPUS, anda boleh hit pada banner di atas. Dalam pada masa yang sama, Zam syorkan anda untuk mengikuti segmen ini disamping menambah ilmu pengetahuan tentang LUPUS ini.

Sebagai penyertaan, Zam sediakan banner di bawah ini untuk Dayang Deno, dengan ayat LUPUS.. Learn About It. Harap diterima, & kebetulan juga Zam memang ada mengambil gambar rama-rama waktu ke Zoo Negara dulu. Jadi, kena sangat lah dengan syarat segmen ni.



Hope you like it, adik Deno. & Zam doakan semoga adik terus kuat & gembira dalam mengharungi hidup ini ya. Zam akan selalu support adik Deno ;))

12 comments:

  1. wahh... cantik banner abe zam buat!! suka!:) terima kasih abe zam kerana support LUPUS awareness!! diharap dengan penyertaan abezam, SLE akan lebih dikenali ramai dan ramai orang yang akan lebih peka dengan tanda-tandanya yang sukar dikesan .. terima kasih! :) nama SLE supporters akan diupdate dari semasa ke semasa.. skrg masih belum ramai penyertaan, insyaallah bila dah lebih 10 penyertaan deno akan mula update peserta...^_^

    terima kasih juga abezam selalu support deno :) amin... insyaallah deno akan kuat dlm menjalani hidup ini... :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ur welcome Adik Deno.. Insya Allah dik ;)) Hope semua akan baik2 saja ;))

      Delete
  2. good luck Zam..nak kena terjah blog Deno jgk ni..tak berapa nak aware pasal segmen ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. siakan dik :)) boleh lah sama2 join nanti :)

      Delete
  3. smart gambar yang zam ambil tu. sempoi.

    Jemput ke blog saya.

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  4. photo sendiri..saya hanya mampu google je,,,haha..jom support LUPUS..=)

    saya datang dari segmen yg sama..jejalan kat blog..
    http://iedyaabdullah.blogspot.com/2013/05/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe.. Usaha juga tu.. Kbtln Zam ada ambil gambar rama2 sblm ni, jd zam gunakan :)

      Delete
  5. gudluck zamani...eh gmbar tu awk snap awesome kot ..kalo shida xdela pndai mcm tu ^_^

    ReplyDelete
  6. Singgah sini. Support !!:D
    http://youismysoul.blogspot.com/2013/05/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete