e

Saturday, June 22, 2013

9 Kali Mencuba, Akhirnya Permohonan Pertukaran Diluluskan

Akhirnya setelah 9 kali mengisi borang permohonan, pertukaran seorang rakan untuk berkerja di tempat asalnya di Sabah telah diluluskan. Keputusan telah diperolehi semalam, dan semestinya dia gembira tak terkata dengan berita ini. Bayangkanlah dah lama memohon, baru kali ini berpeluang. Rezeki dia.. Zam je lah rasa tak best, sebab lepas ni tak adalah geng nak tengok movie, join kursus photographer sama sama & paling tak best, tak ada dah Sifu yang selama ni menjadi tempat rujukan Zam dalam fotografi. Hmm..

Nak tahu siapakah yang Zam maksudkan, boleh hit DI SINI. Nampak gayanya, Zam kena berguru dengan orang baru lah lepas ni...


12 comments:

  1. kalo fae pun x nak kerja jauh2 from hometown. nasib baik brunei ne kecik. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu skjp, mgkn ok.. timba pglmn kt tempat org :)

      Delete
  2. sabar je dik zam...nanti dapat call kaan...kalau rindu dan nak minta pendapat...zam bila lagi nak apply balik semanjung...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. zam mgkn nk habiskn lg bki 2 thun kt sini.. hehe

      Delete
  3. tak sia2x berusaha..akhirnya tercapai jugakk

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum zamani...rezeki dpt bertukar ke tempat sendiri...;)

    ReplyDelete
  5. tahniah utk sahabat zam tu...dia pndah sabah d mana? mana tau bule jumpa2...pastu bule mnta ajar teknik photographer huhuhu~

    ReplyDelete