e

Monday, July 29, 2013

Shopping Dengan Baucer Parkson RM200 Dari Maybank

Alhamdulillah.. Berbaloi baloi rasanya bila gunakan kemudahan yang disediakan oleh Maybank selama ni. Mata yang terkumpul melalui beberapa traksaksi dapat ditebus dengan pelbagai pilihan barangan elektronik sehinggalah baucer membeli belah. Biasanya sebelum ini Zam akan pilih baucar membeli belah dari SOGO untuk ditebus dengan mata terkumpul tersebut, tapi kali ini Zam gunakannya untuk menebus baucer dari Parkson pula. Minggu lepas, Zam tebus RM100 untuk membeli baju raya, dan hari ini Zam tebus lagi RM100 untuk membeli barangan elektronik. Zam rasa tentu pembaca di luar sana ada yang pernah menggunakan kelebihan ini juga. BERBANDING bank lain, Maybank lah yang Zam rasakan cukup bermurah hati kerana memberikan mata ganjaran yang tinggi dengan nilai penebusan yang rendah kepada para pelanggannya ;)


22 comments:

  1. Ermmm.. camne bole dapat ek? Akak x dapat pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mata ganjaran tu diperolehi dr penggunaan kad kredit :)

      Delete
  2. Replies
    1. bagi pemilik kad kredit dan mempunyai loan dgn maybank, setiap transaksi bayaran akan diberikan mata

      Delete
  3. Salam zam...ni rewards yang kad kredit tu ke???

    ReplyDelete
  4. Salam.. guna kt card je ke nak dapat voucher ni... kalau guna debit kad tak dapat ke? mana nak dapat info dia ek??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ttg kad debit, tak pasti lak Zam.. info yg zam dpt pun dr penyata bil kad kredit

      Delete
  5. rasanya yang gunakan credit card, tapi debit card dapat tak...? Ada baca tapi.........

    ReplyDelete
  6. jemput join

    http://www.iuzira.com/2013/07/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  7. Zam, boleh bagitau camane nak dapatkan mata begini? perlu transaksi apa ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kad kredit dan bayaran loan maybank. zutk yg lain, zam tk pasti pula

      Delete
  8. wahhh ramainya nak tahu tu... saya pengguna setia maybank.. tapi takde pun dapat mcm tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada gunakan kad kredit dan buat loan, akan dpt mata ganjaran tu

      Delete
  9. Along pun guna kad kredit maybank, tapi tak dapat pun.. Hehe..

    ReplyDelete