e

Monday, August 19, 2013

Alhamdulillah.. Menang Powerbank Dari LIMECREATIVE'S BLOG! Thanks BLOGGERS!!



Assalamualaikum dan selamat petang buat semua rakan blogger. Ingatkan anda pada entri Blogger Sekalian.. Tolong Aku Sound Dak Blogger Baru Ni Boleh Tak? Entri yang disediakan bagi merebut peluang mendapatkan hadiah utama dari CONTEST JEJAKA JAMBU itu telah berjaya dinobatkan sebagai pemenang berkat sokongan padu anda semua- RAKAN BLOGGER YANG MENINGGALKAN KOMEN di ruangan enri tersebut! Alhamdulillah~~ Dan terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada anda! ;D

Mengikut perkiraan NAN-LIME sebelum keputusan diumukan tadi, terdapat 232 komen kesemuanya yang terdiri dari 133 komen dari anda! Ini menjadikan, mereka yang layak diberikan peluang untuk MENDAPAT SATU CENDERAHATI dari Zam nanti adalah terdiri dari blogger-blogger yang telah memberikan komen sebelum keputusan diumumkan pada pukul 12.21 tengah hari tadi!




Selepas ini, Zam akan menyenaraikan kesemua blogger yang telah memberikan komen di entri tersebut sebelum pukul 12.21 tengahari tadi, dan salah seorang dari anda yang bertuah akan memenangi 1 hadiah dari Zam!Nantikan berita selanjutnya dari Zam ya bloggers! & Thanks again 4 ur support!

45 comments:

  1. Tahniah bro.. Nanti pinjam power bank tu boleh? Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Long.. haha.. pinjam? sewa ke? hehe

      Delete
  2. wah congrats zam, akak tumpang happy untuk zam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak Farah~ jasa baik kak juga ni

      Delete
  3. wahhh O_o .... pinjam ?
    tapi nnty kne bg balik kn ? hmmm
    lau camtu .... nak2 ! ^_^

    evadanial.blogspot.com ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak?? kna minta bro Nan-Lime buat lgi contest mcm ni nt.. ;D

      Delete
  4. Tahniah dik zam...rezeki dik zam tu....:)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. thanks Aswan~ jasa korang semua ar ni ;D

      Delete
  6. Tahniah! Tak sia2 promote kesana sini!

    ReplyDelete
  7. Tahniah bro ! sengitnya pertarungan hehe :P

    ReplyDelete
  8. Tahniah Bro !!! hehehehe

    Terima kasih kerana sudi join. Bro memang mantap la dlm blogging ni...

    My recent post : Krisis Identiti Seorang Blogger Jambu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks pd Bro Nan juga sbb buka peluang ni & jemput Zam join :D Alhamdulillah.. Zam biasa2 je .. hehe

      Delete
  9. pergh.. dapat hadiah.. tahniah..

    ReplyDelete