e

Wednesday, August 21, 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.


Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

14 comments:

  1. Bw dri segmen yg sama..done follow sini dh sblm nie.. ;)

    ReplyDelete
  2. kite xpandai nk bersegmen =_='..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala takpe.. slow2 k kalau ade ms leh cube ;)

      Delete
  3. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kak.. insya Allah ;D tgh cr masa gak ni nak berhopping2 .. hehe

      Delete
  4. Dari segmen yang sama zam..good luck ya..

    ReplyDelete
  5. gud luck :) sy pun dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for ur wish, n thanks for coming ;D

      Delete
  6. bloghopping sini dari segmen yg sama..


    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete