e

Tuesday, August 20, 2013

TERKINI! Senarai Lengkap 110 BLOGGER Yang Berpeluang Mendapat SATU HADIAH MISTERI Dari Zam!

Alhamdulillah.. Akhirnya setelah dikemaskini, seramai 110 BLOGGER dikenalpasti telah meninggalkan komen di ruangan entri BLOGGER SEKALIAN, TOLONG ZAM SOUND DAK BLOGGER BARU NI BOLEH TAK? yang membolehkan Zam memenangi hadiah utama untuk CONTEST BLOGGER JEJAKA JAMBU baru-baru ini. Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada anda semua yang memberikan sokongan kepada Zam selama ini! Maka dengan itu, Zam akan memilih SEORANG BLOGGER BERTUAH dari senarai yang ada dengan menggunakan RANDOM.ORG.

Pemilihan akan dijalankan seperti berikut:

  1. Dari 110 blogger, Zam akan menggunakan RANDOM.ORG untuk memilih 11 blogger yang bertuah terlebih dahulu.- tujuannya adalah untuk memberi lebih banyak kebarangkalian peluang kepada blogger lain.
  2. Dari 11 blogger tersebut, Zam sekali lagi akan menggunakan RANDOM.ORG untuk memilih SEORANG BLOGGER yang benar-benar BERTUAH untuk mendapat HADIAH MISTERI dari Zam ;)
  3. Pemilihan dan pengunguman akan dibuat dalam tempoh sehari dua ini, insya Allah. 
  4. Kepada rakan blogger yang Zam tidak masukkan dalam senarai ini akibat terlepas pandang, sila maklumkan kepada Zam ye :)

PS: Untuk memudahkan lagi anda mengetahui keputusan yang akan dikemaskini dari semasa ke semasa, Zam sarankan anda memasukkan blog Zam ke dalam bloglist di blog anda ('',)




Untuk mengetahui senarai lengkap 110 blogger tersebut, anda boleh menekan PAUTAN INI :)


36 comments:

  1. klu yang tak der bloglist macm mana?mesti tak blh menang..huhu

    ReplyDelete
  2. da lama masuk dalam bloglist..harap2 tuah menyebelahi sy ;P

    ReplyDelete
  3. xsabar nak tunggu sapelah yang bertuah tu kan zam.

    ReplyDelete
  4. wahhhh... kak mia ada dalam senarai la..... thanks zam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kak :D semua yg tinggalkan jejak sblm keputusan dibuat telah dimasukkan dlm senarai :)

      Delete
  5. blog Zam meme dah lama dlm bloglist akak...Zam aje x tau.(mood merajuk jap)kihkihkih..:)

    ReplyDelete
  6. sapa ler yang bertuah tu yea.....

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. ade :)) sesiapa yg tinggalkan komen sblm keputusan dibuat, mmg akan dimasukkan dlm senarai :)

      Delete
  8. Replies
    1. alamak dear~ cuba lagi next time k.. insya Allah ada peluang :D

      Delete
  9. dah masukkn dalam bloglist...tak sabar nak tunggu sape yang bertuah tu..

    ReplyDelete
  10. No. 7 selalu nya bertuah.. Haha..

    ReplyDelete
  11. Blog Zam memang dah lama ada dalam bloglist saya since saya mula follow Zam lagi :)

    ReplyDelete
  12. siapakah yang bertuah tu agaknya ye..hee

    ReplyDelete
  13. salam.. good luck utk semua peserta! huhuhu. sume debaran cam tunggu xam result je. hahah.. no. 44?? huhu

    ReplyDelete
  14. tahniah ye zam...rezeki tu...nak bg krole hadiah hehehe...takyahlah susah2 zam...(bajet bertuah)hahaha!...tq zam...krole ada dalam list no.103, bab link...jgn risau...mmg lama dah melekat blog ni kat bloglist krole~sekali lagi tahniah yeah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tengok siapa yg kena k ;) n thanks sb masukkan zam dlm bloglist ya! terharu!!

      Delete
  15. Ehem..ehem..menang hadiah utama tu..hihi..tahniah btw ;) :D

    ReplyDelete
  16. sy dah masukkan dlm bloglist.. hehe harap no 101 tu no betuah la.. hahahaha :D

    ReplyDelete