e

Monday, October 14, 2013

Confius Kejap.. Dia Ni Lelaki Ke Perempuan.. Comel Sangat Sampai Tak Kenal!


Assalamualaikum & selamat petang. Waktu rehat ni, jom rilek santai kat blog Zam. Macam yang Zam sebutkan di tajuk, serius keliru dia ni boy ke girl.. Apapun, memang comel bila jadi cosplayer Son Goku dari manga/anime Dragon Ball ni.

PS: Legend!

23 comments:

  1. Pipi gebu!! Bg sy, more to a baby boy.. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak semestinya.. Pipi sy dulu pun gebu. Hahaha..

      Delete
  2. alahaiii goku yang sangat comel... he he he...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Thankss~ selamat hari raya haji juga ;D

      Delete
  4. perhhh sebijik betul macam Goku rupanya, style rambut tu yang tak menahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu trademark, blm lg jd supersaiyan, klu tak, kuning menyala

      Delete
  5. spoting btuil ayah dia buat cmni.
    hehe..
    tgk pada mata,idung dan mulut,
    rasanyer mcm pompuan :)
    rambut plak panjang..
    budak laki jarang rambut panjang cmtu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, bila terkenangkan rambut tu, rasanya dak ni, girl

      Delete
  6. comelnya dia.....tang mata tu cantik....

    ReplyDelete