e

Saturday, October 12, 2013

Pageviews Tiba-Tiba Jadi NaNefined~ Apakah??



Assalamualaikum & selamat petang. Baru-baru ni, dalam sekilas pandang, Zam perasaan macam ada satu kejangalan pada blog Zam. Rupanya pageview blog ni tiba-tiba jadi NaNefined. Apakah? Ada seiapa tahu maksud singkatan ini? Kalau cari kat Google translate pun, tak jumpa. Tapi pada enjin carian, memang ada bloger yang pernah alami juga. Apa yang pasti, tak adalah sampai berikan kesan tak elok pada blog ni.

6 comments:

  1. wahhh... pageviews sudah melebihi angka trillion barangkali... (゜▽゜;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha.... comel je icon mata bersinar2 tu

      Delete
  2. eh..kenapa jadi macam tu? Zam dah buang ye stat view tu?

    ReplyDelete