e

Wednesday, October 16, 2013

WW: Hilang Kawan Kerana Status Di Facebook


PS: Salam hari Rabu.. Ada sesiapa pernah berhadapan situasi diatas? Hehe

21 comments:

  1. tak pernah dan kalau boleh tak nak huhu...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum zamani. sheila pernah alami juga.. Salam Aidiladha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam.. biasa dah tu rasanya..

      Delete
  3. Replies
    1. hampir2 tu, kiranya boleh diselamatkan lg lah ae

      Delete
  4. facebook sekarang ni melambangkan peribadi seseorang.. Tu sekarang wa malas dah mau update status yg pelik2.. huhuu.. pada hal saje je nak melawak2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud sbnr tak dapat disampaikan 100% tepat dengan status di fb..

      Delete
  5. Tak pernah lagi. Kalau yang terasa tu ada arr.. Heheheh. padahal status kita umum. x tuju ke sape2 pun. biasalah. facebook bkn utk kita sorg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, pemahaan dan tanggapan setiap org berbeza

      Delete
  6. alhamdulillah, saya tak pernah post apa2 status yang boleh buat saya putus kawan. sebaiknya, berhemahlah dalam penggunaan FB

    ReplyDelete
  7. Tema nya..penulis jgn too emo...pembaca jgn too sentap he

    ReplyDelete
  8. Sya x update status..hehe..letak gmbar makanan sdah..hehe

    ReplyDelete