e

Monday, November 18, 2013

Bermulanya Cuti Sekolah Secara Rasmi



Assalamualaikum & selamat pagi.. Alhamdulillah pagi ni bila bangun dari tidur, rasa best je.. Lena betul tidur malam tadi.. Mungkin sebab tahu hari ni cuti.. & mungkin sebab keletihan jungle tracking dan main air di pantai petang semalam, kemudian sambung jalan-jalan ke shopping complex baru Summer Mall di sebelah malamnya. Sebelum tu lak, bertungkus lumus siapkan assignment, jadi bila dah selamat dihantar sebelum keluar berjalan-jalan semalam, rasa rileks je.. Penat otak buat assignment ni.. Hehe 

Jadi hari ni, hari Isnin, merupakan hari pertama dan permulaan cuti sekolah bagi Zam. Kenapa Zam tak katakan Sabtu dan Ahad? Sebab, Sabtu dan Ahad tu memang dah cuti hujung minggu, lainlah hari Isnin yang sepatutnya pergi kerja, tiba-tiba dah tak perlu pergi.. Hehe

Semoga cuti ni dipenuhi dengan pelbagai aktiviti yang best dan berfaedah ^^

14 comments:

  1. sunyi sepi umah bila coti sek pjg camnie...sbb anak dah pos blk kg..hehehe..selamat bercuti kpd mereka yg bgelar pelajar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pos anak? hehe budak2 mmg suka balik kampung kan :)

      Delete
  2. anak ingat dia cuti sekolah maknya pun cuti keje gak....haru....

    ReplyDelete
  3. cuti sekolah bermula, cuti sem berakhir..hmmm :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah.. jgn sedeyy2.. k ;) nt cuti blik :)

      Delete
  4. rilek kan bro abe..hehehe jom xchange list wif my blog :
    Azim Aris

    Tak Mungkin Benar

    Muhasabah

    ReplyDelete
  5. rileks2.. hehe.. kena cuba coolkan dri sokmo ;)

    ReplyDelete