e

Monday, November 18, 2013

MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JE


Assalamualaikum & selamat petang guys.. Dengan segan dan malu-malu kucingnya, Zam nak join segmen dari blogger Mak Dara, Macam Hensem Je, Macam Kacak Je. Segan sebab bukan Zam nak koya atau perasan hensem & kacak ye.. Tapi saja nak join segmen dari blogger Mak Dara yang happening nih.. Hehe.. Itupun lepas jumpa gambar ni kat album FB Zam.. Sebelum tu fikir macam manalah nak join sebab tak ada gambar yang boleh diketengahkan.. Haha



So amacam Mak Dara? Boleh diterima tak gambar ni? Gambar masa muda-muda dengan gambar masa tua.. Hehe ^^

55 comments:

  1. ni da boleh jadi pemenang da ni . gud lark :)

    ReplyDelete
  2. Dah join gak...tepek gmba anak je...segan nak tepek gmba sndiri...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zam pun ingt nk ltk gmbr budak kecik.. tp letak gmbr ank buah, tak ikut syarat lak.. hehe

      Delete
  3. hahaa..
    gud luck.
    lain benor renungan mata tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Renungan yg dbuat2.. hehe.. thanks shark :D

      Delete
  4. amboi dik zam...comel lah waktu budak tu...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ae? hehe dah besar tak shomel ae? hahaha

      Delete
  5. hahaha. zam pun try gak. okey la. Budu puji. "kacak2.." ngeeeee . gd luck ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah, nak cuba join.. kacak ke? hehe

      kite malu le ^^

      Delete
  6. Replies
    1. tp rambut yg masa kecik tu nampak mcm lebih lembut & senang diurus je.. hehe

      Delete
  7. selamat bersegmen zam, alo lo lo, comelnya masa tecik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak.. masa kecik je comey kan.. haha

      Delete
  8. Assalammualaikum...zam,

    selamat bersegmen k... wahh muka zam masa kecik dgn sekarang tak jauh berbeza...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam mselim :) ramai dh yg kata gtu.. heh2

      Delete
  9. datang dari segmen yang sama..

    all the best ye!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  10. salam p'kenalan dari segmen yg sama...jom follow tite.. done follow u http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  11. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  12. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  13. muka xberubah
    same je
    rmbut pun nak sme je :)
    bw here
    MG pon join ltk gmba ank buah ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitulah gmbaran secara kasarnya.. hehe

      Delete
  14. Amboi....somelnya masa kecik dengan masa besar...sama ja....hehe, apapun Zam memang hensem, selamat berjaya ya... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel & hensem tu... thanks ya.. eheh

      Delete
  15. alo...comelnya...(^_^)

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  16. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  17. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  18. Singgah darii segmen yang sama. kacak2.....jom singgah blog Budu tengok apa macam hahaha. (OK fine... Budu kalah dengan zam T_T @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  19. memang comel je memang kacak je dari kecik sampai besor.. hehe tenkiuuuuuu dik kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih mak dara.. hehe takpe zam suka MD meroyan.. havoc jadinya.. haha

      Delete
  20. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. thanks 4 coming Noor ;)

      Delete
  21. macam hensem je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  22. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete
  23. Anda ditag. Jom join. Banyak hadiah menarik tau! queenamylia.blogspot.com/2013/11/happy-giveaway-by-ain-rahman_2771.html . Komen sekali ye. Thanks :)

    ReplyDelete