e

Tuesday, November 12, 2013

Inilah Jadinya Bila Layan TV Tak Kena Masa


Akibat menonton rancangan masak-masak di malam hari, tiba tiba rasa nak makan.. Padahal petang tadi dah makan.. Jadi capati ni lah mangsa malam ni.. Nasib ringan je hidangan ni.. Tak berat sangat sebelum masuk tidur jap lagi..


25 comments:

  1. capati x ada lemak la cik oiiiiiiii
    kalau capati ada lemak mana mungkin saya mau makan tiap hari

    ReplyDelete
    Replies
    1. in denial mode... kekekeke~

      Delete
    2. hehe.. tak bnyk kot.. tu brani mkn tgh mlm :)

      Delete
    3. dia mana ada lemak cuma uli ngan air
      heheeheheheeh plain83

      Delete
    4. arimasu yo~ sukoshi dake desu kedo ^^

      carbs turn into sugar, sugar turns into fat, maka haruslah kita bersenam setiap hari dan banyak minum air kosong hehee~ ^^

      Delete
    5. good conversation ... hehe.. bagus2 ;D

      Delete
  2. capati pulak jadik mangsa..kesian kat capati tu..dimakan tak kena waktu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ada option lain dah.. capati pun capatilah

      Delete
  3. Bw n Follow sini.. jemput ke tertak Husna ya... anyway, roti tu buat Husna terus gi dapur carik makanan.. punah dietku.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Mmg.. klu teringin, beli yg pek dingin beku.. mudah je

      Delete