e

Wednesday, November 13, 2013

Sesi Meminta Maaf Kepada Blogger!



Assalamualaikum & selamat petang guys.. Semalam, akibat terdapat kesilapan dalam info yang Zam kongsikan dalam entri di blog, Zam terus membetulkannya dan segera ke blog rakan-rakan yang telah meninggalkan komen di entri tersebut untuk meminta maaf. Tak pasal-pasal, nanti ada pula blogger lain yang menyampaikan maklumat yang tidak benar disebabkan kesilapan Zam.. Huhu.. 

Untuk membaca entri tersebut, bolehlah ke pautan ini: http://bit.ly/1aC1txX. Segala kesulitan amat dikesali..

PS: Thanks kepada blogger AYUMIEKA yang betulkan fakta tu dan memaklumkan kepada Zam :))

20 comments:

  1. Alala.. Its okay :) Vee dh tgk smlm cuma tak sempat nak comment :) Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Vee :)) nasib baik dpt diperbetulkan

      Delete
  2. Thank you......kebenaran adalah penting...

    ReplyDelete
  3. Cik ade jugak bace info tu kat facebook...bile bace entry zam ne baru tahu info tu tak betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mujur ade blogger lain yg tegur zam.. klu tak..

      Delete
  4. berani kerana benar, sikap blogger yang berhemah dan bertanggungjawab.

    ReplyDelete
  5. fakta yang betul amat penting supaya menjadi kefahaman dan maklumat yang disampaikan tepat pada semua.......

    ReplyDelete
  6. SALAM ABG ZAM. IT'S OK. INSAN BIASA XDAPAT LARI DARI MELAKUKAN KESILAPAN. TIADA INSAN YANG SEMPURNA DALAM SEGALANYA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam jamil.. haa.. betul tu.. thanks sb faham :))

      Delete