e

Wednesday, November 13, 2013

WW: Wajah Zam Bila di Bitstrips kan


Ps: Zam dah cuba sehabis baik untuk tak terlalu perasan dan tak terlalu merendah diri masa hasilkan avatar ni.. kang tak pasal2, 'nampak sangat nipunye'
Hehe

30 comments:

  1. Replies
    1. bila jd kartun, semua nampak cute kan kak.. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. ae? hehe
      kiranya menjadi la ek avatar tu ^^

      Delete
  3. Eh ? Sama la,ahah.Ni memang dah 100% Jujur ni hehehe

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. cuba sehabis baik utk hasilkan avvy tu .. menjadi gak :)

      Delete
  5. Tak pernah try pun bitstrip ni. hehe

    btw jom jalan2 ke blog sy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh cuba kalau berminat :))

      insya Allah, ada kelapangan Za akan terjah nt :)) thanks 4 coming

      Delete
  6. Replies
    1. kartun mmg diciptakan utk kelihatan comel.. hehe

      Delete
  7. Rambut dgn kening sama dah tu abe.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. itu detail yg zam paling tekankan

      Delete
  8. Replies
    1. jadi katun, mmg comel sb kita leh adjust sendiri supaya jd comel.. hihi

      Delete
  9. nak install tp besar sgt saiz apps ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba dah ek.. hmm.. klu berminat, boleh je main2 kejap.. klu tak berbaloi, leh delate balik

      Delete