e

Wednesday, November 20, 2013

WW: Teringin Nak Makan Thali Dan Mezze

(Thali & Mezze dishes)


ps: atas, hidangan Thali- masakan India & bawah, hidangan Mezze dari Maghribi.. Cara hidangan macam sama tapi tak serupa.. Teringin nak cuba!

22 comments:

  1. nampak macam inviting dan juga nampak macam spicy juga ni zam....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahulah knp teringin sgt nk rasa.. mungkin cara makanan dihidang.. nampak menarik.. meriah. berwarna warni.. nmpk sedap.. & spicy..

      Delete
  2. Nampak macam....macam2 adalah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu nk gambarkan mcm mn kan.. hehe

      Delete
  3. sama hebat lauk2 dia,
    mmg x boleh pilih nak mn satu.
    kena rembat dua2 skali br dpt taw rasa dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmpk bnyk persamaan dr segi cara dihidangkan.. cuma rasa lh yg mgkn berbeza.. balik kl ni, nk cuba satu, satu.. (kalau ade la)

      Delete
  4. Replies
    1. macam best je.. macam gempaq je.. hehe

      Delete
  5. Replies
    1. itulah.. nampak menyelerakan time2 lapar ni!

      Delete
  6. masakan thai sedapnye..lagi2 tomyam..mmg terbaik

    ReplyDelete
  7. perghhh...best tu.....
    agak2 bila la dpt merasa makanan tu kan...hahah
    anyway angah,nk mtk tlg ckt.....
    klik sini k -----> http://adiezaff.blogspot.com/2013/11/art-of-picture.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masak sdri kot bru leh rasa.. haha.. insya Allah nt angah terjah k

      Delete
  8. yang thali tu mesti best sbb saya suka indian food.hehehe

    ReplyDelete
  9. Belum rasa lagi makanan india selain roti canai .
    New Entri: Harga Cekik Darah !

    ReplyDelete
  10. kalo mskn india mmg fae awal dah cancel. not fav. kalo roti canai tu ikut mood nak mkn.

    ReplyDelete
  11. macam best dua2 tu... kalau ada pegi mana2 restoran, review la ye... :)

    ReplyDelete