e

Thursday, December 26, 2013

ADEH LA KENAPA TANYA SOALAN MACAM NI??

Maybank kene serang... kene serang dengan soalan manja manja gitew kat FB... Adoilah.... Haha

42 comments:

  1. lha hai .. admin maybank pon layankan ajer .. hehee .. lawak .. :) :D

    ReplyDelete
  2. haha..dah jdi tempat pertanyaan lak

    ReplyDelete
  3. mesti die tgah bosan..sbb tu die layankan je..penuh kesabaran..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 bosan dua2 pihak.. penanya dan penjawab

      Delete
  4. Haha,rajin pulak si maybank ni nak melayan dan reply lol
    New Entri Updated : Long Time No See

    ReplyDelete
  5. adeh..ce tanya kat ustaz idrus plak..hehe

    ReplyDelete
  6. ada satu lagi bro..Tanya harimau kat logo maybak tu betina ke jantan..hahah

    ReplyDelete
  7. Haha. Sabar ja org yg handle page Maybank tu layan.

    ReplyDelete
  8. hahaha.. boleh pulak macam tu.. tu namanya xder keje cari keje...

    ReplyDelete
  9. dah kenapa dorang ni? ini macam saja nak cari pasal je

    ReplyDelete
  10. sakit perut aku gelak tahu!... wkwkwkwkw XD

    FB can never be considered as an official page for any formal organization, everrrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, setuju sgt2 statement tu~ terbaik!

      Delete