e

Thursday, December 26, 2013

SEGMEN JOM BLOGWALKING DAYANG DENO


Entri segmen kedua untuk hari ini.. Dah lama tak join segmen Adik Dayang Deno.. Dulu pernah nak join tapi tak sempat.. Kali ini, best tau sebab ada hadiah wang tunai sebanyak RM150.. Nak tahu syarat-syaratnya? Boleh ke link penganjur k: http://deenos.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html. Mudah je syaratnya.. Selagi boleh join ni, baik join cepat cepat ek ;)

21 comments:

  1. Good luck abe! thanks sebab support segmen deno ^_^

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen...
    semoga berjaya selalu

    singgah sini
    http://indexiapk.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen..

    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. good luck...akak pun dah join......

    ReplyDelete
  5. All the best Zam. Saya pun join juga
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done. nuffnang click also done.
    semoga berjaya.

    http://www.syuhada1981.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. saya dari segmen http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html datang untuk blogwalking disini memandangkan ia merupakan segmen blogwalking. hehe

    ReplyDelete
  8. datag blogwalking sini dari segmen yg sama....

    jemput join simple segmen saya..
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html

    ReplyDelete
  9. blogwalking dari GA yg sama .. gudluck ..
    http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html
    jum kesini pulak .. sama2 memeriahkan ..
    http://pinksolution91.blogspot.com/2013/12/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

    ReplyDelete
  10. Menjual perfume gred 5A Dubai
    http://niknor-online.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. shad datang blogwalking dari segmen sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    jemput join, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  12. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum and hello ! Saya dari segmen yang sama :D ! follow my blog please ! Semoga berjaya !

    http://ratu-berguling002.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  14. datang bw sini dari segmen sama.. =]

    ReplyDelete
  15. Shafiq datang dari segmen yang sama :) jemput singgah blog shafiq A Gentleman To Be

    ReplyDelete
  16. salam... mia singgah dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2013/12/segmen-jom-blogwalking-by-deeno.html

    ReplyDelete