e

Tuesday, December 24, 2013

Innalillahiwainnailaihirojiun.. Banjir Kilat Di Rawang 24 Disember 2013

Assalamualaikum & selamat petang. Pagi tadi, Zam terima berita dari seorang rakan mengenai banjir yang berlaku di kawasan perumahannya di Serdang. Kebetulan selepas itu ada ahli keluarga (di Serdang) yang menelefon Zam tadi, Zam bertanyakan situasi sebenar di sana. Rumah Zam di Serdang tak mengalami banjir, namun hujan lebat dikatakan mula turun seawal pukul 5 pagi tadi. Dan bila Zam online FB sebentar tadi, Zam terjumpa gambar-gambar banjir di Rawang dari sebuah page:







10 comments:

  1. Kebetulan ber entri kan yang sama.. Harapnya semua ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. angah balik mkn kat kb td, perasan kt fb ade page share gmbr2 ni.. terus nk buat entri.. tgk2 Along buat gak.. so buat je lah

      Delete
  2. Semoga takde kemalangan jiwalah hendaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm tu lah harapannya.. semoga mereka bersabar dgn musibah Allah ni

      Delete
  3. memang hujan lebat sejak dari semalam

    ReplyDelete
  4. sistem perparitan yang tidak sempurna

    ReplyDelete