e

Monday, January 20, 2014

Alaa.. Nak Jugak Kupon DIskaun Zalora Tu..

Assalamualaikum & selamat pagi guys.. Rasanya 2, 3 hari lepas, Zam ada baca entri seorang blogger tentang kupon diskaun RM50 dari Zalora yang diterimanya. Siapa blogger tu, Zam pun ingat ingat lupa.. Yang pasti, perempuan.. Dari entrinya, Zam dapat tahu kupon tu diberi sebab menggunakan kemudahan Astro E-Billing. Alaa.. Ni yang rasa nak jugak baucer tu.. Nampaknya kenalah daftar dulu dengan e-billing tu..

Tup-tup, masa check email semalam, perasan ada email masuk dari Astro.. Rupanya,  Zam dapat juga tawaran kupon tu! Ahaha... Rupanya Zam dah lama dah daftar Astro E-Billing tu.. Adohaiii... Leh lak lupa.. Haha


PS: Tengah fikir nak beli apa.. Ada dah bayang-bayangan ni..


27 comments:

  1. Assalamualaikum.. sheila pun baru dapat tahu ni. hahaha tapi malas nak daftar online. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. takpe lah ikut keselesaan k :))

      Delete
  2. Replies
    1. Insya Allah Wafi :)) semoga zam dpt beli esuatu yg sesuai utk dri sdri

      Delete
  3. guna.. jangan tak guna.... hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg tringin sgt nak guna.. tp takut gak brg yg dibeli tu tak sesuai

      Delete
  4. untung ler..shopping baju la zam..::)

    ReplyDelete
  5. saya dah shopping dah :)
    dapat je terus guna

    ReplyDelete
  6. astro atas nama abah.. haha
    banyak tu rm50 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer tanya abah.. kot2 dpt.. RM50 tu bagi zam, boleh lah bayar separuh atau lebih dr harga barang yg zam nak kat zalora.. sb bnyk item bwh rm100

      Delete
  7. Replies
    1. itulah.. boleh beli baju yg cun dh tu

      Delete
  8. Haah la Zam..saya pun ada baca entri tu tapi tak ingat blog siapa. Lieya kot.
    Nak suruh kembar check jugalah emel dia. mana tau kot2 ada juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha suruh jfn tak suruh... nt leh shopping baju ;D

      Delete
  9. mcm ingat2 lupa samada da join lom ebilling tu.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer tengok.. kot2 ada leh beli brg zalora :D

      Delete
  10. akak tak buat2 lagi zam walaupun dah 2-3 kali diaorg email...

    ReplyDelete
    Replies
    1. KENA BUAT TU FARA...aka dapat RM20 je..tu pun masa daftar zalora

      Delete
    2. haa betul tu kak tie... tp kan , yg 20 tu zam tak perasan lak.. huhu lupa kot

      kak farah, buat jgn tak buat ;D

      Delete