e

Tuesday, January 21, 2014

Alhamdulillah.. Tercapai Target Ranking Bawah 400 Alexa



Assalamualaikum & selamat petang guys.. Alhamdulillah.. Bestnya Zam rasa hari ni, bila sasaran Zam untuk menempatkan blog ini ke tangga bawah 400 Alexa tercapai.. Kedudukan sebelum ini, bleh lihat di sini.

Dulu Zam rasa, nak meletakkannya di dalam ranking ini seperti mustahil bila ranking Zam asyik tak menentu macam pasaran saham. Sekejap bawah 500, kemudian atas 500.. Apapun, ucapan terima kasih haruslah ditujukan kepada anda, pembaca blog ini kerana ranking Alexa sesuatu blog juga banyak bergantung kepada kehadiran anda~ jadi anda memang yang terbaik!

Berminat untuk menyemak ranking Alexa anda? Anda boleh melakukannya dengan menekan pautan INI (klik).

PS: Salah satu tips untuk menaikkan ranking Alexa, mengikut sesetengah pendapat ialah memperbanyakkan penulisan di blog mengenai Alexa. Jadi, harap pembaca tak jemu bila Zam selalu menulis tentang ranking Alexa, ya. Salah satu usaha Zam juga ni :)


34 comments:

  1. Replies
    1. thanks Eza :D skrg nak maintain, kmdn tingkatkan prestasi

      Delete
  2. Sama ranking saya pun naik gak dulu 20+ sakarang ni 13+ dah

    ReplyDelete
  3. Tahniah Zam...teruskan memontum seperti ini....:DD

    ReplyDelete
  4. Wow..tahniah Zam.. mesti rasa puas hatikan usaha berbaloi

    ReplyDelete
  5. tahniah zam..tak sabar2 nak rangking mcm ni jgak

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks aswan... haa zam boleh fhm semangat tu!

      Delete
  6. kurang arif pasal rangking ni..kna bnyk belajar lg..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. nanti cuba google cara tingkatkan rank alexa ya :) sama2 kita bljr

      Delete
  7. wah taniah..di kedudukan yg bagus tu
    moga sukses dlm berblog
    Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye Yumida.. alhamdulillah & aminnnn utk doa tu ;D Insya Allah nt Zam singgah

      Delete
  8. Wah tahniah, ranking naik berkat usaha...

    ReplyDelete
  9. Waahhh.. Tahniah zam.. Antara the best di Malaysia.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ya .. doakan zam utk kekalkan prestasi ni ya :D

      Delete
  10. Pagi hari makan telur rebus, bagus bagus... huhu :D ok la tu dapat bawah 400. Kita ni ditempat tercorot T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. baek punya pantun~~ haha ;D thanks ae budu.. alaa... budu pun leh dpt ranking terbaik tuu .. :D

      Delete
  11. congrats zam...berkat usaha selama ni kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Sally.. alhamdulillah... hrp dpt kekalkan prestasi ni

      Delete
  12. perasan usaha zam ni..... kagum. tahniah ya.... boleh turun lagi angka ni. kena maintain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. perasan ae Kak Mia? hehe... thanks ya... insya Allah.. itulah, harap dpt terus maintain... :D

      Delete