e

Wednesday, January 8, 2014

Ini Yang Dinamakan Mulanya Sedih, Kemudian Gembira, Akhirnya Kecewa



Assalamualaikum & selamat petang.. Entri ringkas je sebenarnya ni.. Ingat nak buat entri WW tapi macam banyak ayat pulak.. Hehe.. Pernah tengok trick bagi hadiah begini? Sampai dua kali terkena.. Tengok bungkusan yang dibalut, tahu dah akan dapat frying pan. Macam sedih lah sikit.. Bila buka, tengok-tengok ada sekotak iPhone.. Mesti giler happy masa tu.. Tapi bila buka kotak iPhone tu, tahu tahu dapat sepasang stokin.. Mesti kecewa & bengkek tahap gaban masa tu.. Wakenabeb 2 kali.. Hehe

PS: Kalau dapat frying pan tu ke Zam, mesti Zam happy punye.. Nak nak lagi kalau yang non stick Tefal! haha

24 comments:

  1. hahaa...tp kne la juga bersyukur dpt stoking :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. at least ada dr takde, ek ? :)

      Delete
  2. Ini betul-betul wakenabeb niehh . Haihh , Stokin pon jadilah . Hehehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeylah dpt fry pan & stokin.. wlpn dua kali wakenabeb.. hehe

      Delete
  3. lorrr..kesiannya..mcm hadiah kawen dari kawan2..

    ReplyDelete
  4. dia suruh zam banyakkan pakai stokin masa keluar hahaha :D xpelah janji hadiah ye dak :D

    ReplyDelete
  5. sapa yang bagi tu Zam....memang wakenabeb....

    ReplyDelete
    Replies
    1. zam amik dr page kt fb.. serius wakenabeb bertingkek2

      Delete
  6. ya allah hahahaahah
    bang bang boom!!!
    :P
    hahahahaah lawak dan happy hhihihihi

    ReplyDelete
  7. Muz pun besa kena jugak! Kotak handphone, isi dia? Sabo je la! Bang bang boom!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh.. ni betul2 pengalaman sendri ni! rare!

      Delete
  8. Kreatifla orang yg bagi adiah tu.. HAHA

    ReplyDelete
  9. frying pan tuh dah molek sgt..tetiba isi stokin?..klu akak, nanges!!!..hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecewa kan.. mesti merajuk seminggu.. hehe

      Delete
  10. haish..mcm2 nak kna kan org..hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja2 nak tunjuk kemesraan lah tu.. haha

      Delete
  11. alahai..yang last tu memang takleh blah betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. stokin melengkapkan kekecewaan org tu.. huhu

      Delete
  12. wahahahah best idea nih, nnt boleh apply kat member! XD

    ReplyDelete