e

Sunday, January 19, 2014

Kreatif! Hasilkan Key Holder Menggunakan LEGO!

Biasanya kita boleh mencipta pelbagai objek mengikut fantasi menggunakan blok blok LEGO, tapi menghasilkan sesuatu yang mudah seperti tempat menggantungkan kunci mungkin sesuatu yang jarang difikirkan. Menarik, ringkas, jimat (bagi yang memang mempunyai set LEGO di rumah) dan cool!


Untuk langkah-langkah menghasilkannya, anda boleh hit pada pautan INI.


14 comments:

  1. Yeah. Mmg ohsem!!

    Btw, tak tido lagi Zam?? Esok Monday, kena mengajar dahh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum.. dr td layan Law & Order SUV kat 702.. ni sambung afc 703 lak.. hehe

      Delete
  2. manusia dilahirkan kreatif..gunakan sepenuhnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yezza mr. khai.. ni zam berazam nk jadi lbih kreatif ni!

      Delete
  3. Kreatif betul. Tak pernah terfikir pasal ni.huhu. Cantik. nak cuba laa guna mainan Adam. Hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer cuba k :)) klu jd leh share kt blog

      Delete
  4. wahhh..menarik nie..nie mesti Rai dah ade koleksi camnie..dia peminat tegar LEGO...klu akak, memg penin menatang alah ni..hehehe..

    ReplyDelete
  5. saya cadangkan zam buat key holder camni. :)

    ReplyDelete