e

Sunday, January 12, 2014

Segmen : Bloglist 2014 by Kiera Rashid.



Assalamualaikum blogger ;) Dalam entri kali ni Zam nak ajak korang join segmen lagi. Kali ni dari Kiera Rashid. Pada sesiapa yang ada masa tu, bolehlah singgah ke blog Kiera ya. Hit saja banner diatas ;)

17 comments:

  1. Assalamualaikum Zamani Abe , Terima Kasih sebab sudi join segmen saya, Saya amat menghargainya ^^ . GoodLuck ye. IN SHA ALLAH :)

    *Salam Ukhwah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. sama sama CIk Kiera :) Thanks ya ;D

      Delete
  2. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  3. salam abee, moh la singgah blog amal jgak.
    http://missdream1994.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    ReplyDelete
  5. salam... mia datang dari segmen yang sama....

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..follow sini juga..feel free to visit back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  9. saya pon join jugak..hehe Segmen : Bloglist 2014 by Kiera Rashid.

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  11. Singgah blogwalking..done follow..semoga berjaya..:)

    ReplyDelete
  12. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Saya pun dah lama follow blog awak.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete