e

Monday, January 13, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html


Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:


  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

26 comments:

  1. Abak pun join.. hehe.. In Shaa Allah..

    ReplyDelete
  2. sy pon join segmen yg sama... have fun k....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :)) all the best best 2 u 2 ;)

      Delete
  3. teringin nak join tapi masa tu kurang ada...huhuhu..insya Allah nk try join...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. datang singgah dari segmen yang sama.


    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  5. Singgah jelajah dari segmen yang sama :D gd luck zam :D
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen abe zamani :)

    ReplyDelete
  7. Members #4048 salam singgah sini dari segmen sama.. Blog Senikk

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  9. Follow dari segmen yang sama. Jemput datang ke site kita pulak ehh :)

    ReplyDelete
  10. singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  11. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  12. Shad datang sini dari segmen sama, alredy follow sini.
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html
    hepy blogging!

    ReplyDelete
  13. Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
    Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

    ReplyDelete
  14. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  15. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete