e

Thursday, February 20, 2014

Alhamdulillah, Kiriman Ephyra Dah Sampai

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.. Alhamdulillah, Zam dah terima stok Ephyra untuk kegunaan 30 hari sempena contest Ben Ashaari baru baru ini dari Ocean Life. Jadi, hari ni merupakan hari pertama Zam menggunakannya. Dah lama teringin nak mengamalkannya semula, selepas stok sebelum ni habis.. Bukan apa, sistem pencernaan jadi makin elok selepas menggunakan produk ni. Tu yang paling Zam suka :)


16 comments:

  1. Assalamualaikum zam, bestnya! sheila pun teringin nak guna. heee tgu bulan depan kot.. katanya ibu mengandung 7 bulan ke atas baru boleh minum kan? kan? ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. haa oklah tu... boleh amalkan utk kesihatan baby sekali kan :)

      Delete
  2. bestnya...sy pun dari segmen tu jugak but xde emel lgi dari ephyra..maybe x menang kot...hehe..anyway,, congrats tau.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo.. mcm tu ek.. insya Allah mana tahu ada rezeki moon juga 1 hr nanti

      dont give up ae :)

      anyway, thankss :))

      Delete
  3. bestnya kalau dapat minum ephyra....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada peluang dan rezeki, akak pun leh cuba :)

      Delete
  4. selamat mengkonsumsi Ephyra yer zam, akak dah hari ke-28 dah hari ni, semalam baru buat review....

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum cikgu zam..:-) wah, bestnya..

    ReplyDelete