e

Sunday, March 9, 2014

Anak Kucing Jadi Anak Kera


A long-tailed Macaque monkey adopted this abandoned kitten in the Ubud Forest, Bali

Assalamualaikum & selamat pagi semua.. Awal-awal pagi Ahad ni dalam mood santai, Zam kongsikan entri bergambar buat anda. Sumber dari group Kami Sayang Kucing. Kalau tengok dengan teliti, memang kera tu jaga anak kucing tu betul-betul, macam anak sendiri nak-nak lagi gambar paling kanan.

14 comments:

  1. ini yang dikatakan sebagai member :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. member? bukan ibu dan anak angkat? hehe

      Delete
  2. Mungkin ada peristiwa berlaku antara mereka...nanti boleh buat movie pasal kera ngan kucing jadi kawan baik:D

    ReplyDelete
  3. Subhanallah... ciptaan Allah ni.. so adorable :)

    ReplyDelete
  4. Allahu Robbi. haiwan pun sayang spesis lain. manusia pun buat macam-macam kat kucing.

    ReplyDelete
  5. keajaiban dua spesis binatang saling sayang menyayangi. :)

    ReplyDelete
  6. Pbezaan bukan phalang ntuk myayangi.. =)

    ReplyDelete