e

Thursday, March 27, 2014

Baru Dapat Update Blog Sebab..


Assalamualaikum dan selamat petang. Dah pukul 3.30 petang, dan Zam baru sempat menulis entri untuk hari ni. Sebabnya, dari pukul 9 tadi Zam ke Kota Bharu, dan singgah banyak tempat membeli belah. Kemudian, Zam ke Bazar Tok Guru untuk makan tengah hari, sebelum sambung perjalanan ke Tesco. Sekarang baru nak balik ke rumah. Dan keadaan di bandar tadi memang jam teruk.

-Edited 4.41pm-

Hmm.. Pelik lak tiba tiba.. Perenggan entri diatas ni, sebenarnya gagal di publish menggunakan aplikasi blogger dalam handphone Zam tadi. Tapi bila Zam online gunakan laptop & tengok blog, ada pula entri ni. Inilah salah satu sebab lagi mengapa Zam tak sempat menulis apa-apa entri tadi.. Line Celcom yang digunakan dengan handphone bermasalah, tak dapat online, dan line Maxis pada tab pun bermasalah.. Apa sudah jadi ni?


16 comments: