e

Monday, March 10, 2014

Feed Blog Selalu Bermasalah

Assalamualaikum dan selamat petang semua. Dah masuk sebulan rasanya, sejak feed blog zam bermasalah-sekejap ok, sekejap tidak. Zam dah cuba perbaikinya sebelum ini, dan alhamdulillah feed blog Zam kembali pulih selepas itu. Namun, masalah itu datang kembali beberapa hari kemudian.

Terbaru, entri Zam sebelum ini: Alhamdulillah.. Terima Kasih Untuk Doa Anda. Selepas sejam lebih dipublish, ia tidak naik di bloglist Zam dan bloglist rakan blogger yang lain. Kenapa perkara macam ni berlaku ya? Bingung juga Zam dibuatnya. Ada rakan blogger di sini yang dapat membantu?

Ps: Rasa tak seronok pula bila entri ada, tapi pembaca kurang sebab masalah ini.

17 comments:

  1. sy pula bermasalah dgn bloglist...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. sheila pun ada masalah bloglist pagi tadi. jenuh gak ubah dan godek2.. newsfeed pun sama. tension nak blogwalking pun payah hari ni Y_________Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. masalah betul kan klu jd mcm ni.. xde mood sudah

      Delete
  3. Saya pun ada masalah tadi...header nampak baru....apa pun bersabar le..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah header bru :) itulah slgi tak mngganggu mood, boleh sabar

      Delete
  4. sekejap ok..sekejap tak ok feed blog ni..tak tahu dah nak solve macam mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cuba cara kat feed burner tu, tp itulah skjp je ok

      Delete
  5. selalu jadi kat saya gak... entry lmbt update di dashboard.

    ReplyDelete
  6. Saya masalah header. h1 tag tidak dapat dikesan dan saya xtau macamana nak adjust.

    p/s: lain cket masalah kita

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. thanks cik nor ;) rajin singgah sini

      Delete
  8. tak tahu ler macam mana boleh jadi begini......

    ReplyDelete
  9. Skrg saya alami masalah yg sama. Fuh

    ReplyDelete