e

Tuesday, March 11, 2014

Murid Kami Sedikit Sahaja


Assalamualaikum & selamat pagi semua. Sementara menunggu masa terluang untuk menyunting gambar-gambar sempena Majlis Persaraan Guru Besar semalam, Zam nak kongsikan dulu gambar kami bersama murid-murid di sekolah. Sekali imbas pun, pembaca boleh nampak kan murid kami tak ramai.. Itu satu sekolah tu, bukan satu kelas.. Mengajar Pendidikan Khas, memang tak ramai muridnya.

Sebenarnya, ada dalam 10 orang murid lagi yang tak ada dalam gambar.. Sebab semalam, ada murid yang dah balik & ada yang tak datang ke sekolah.. Jadilah secara keseluruhannya, ini lah warga sekolah Zam :)

PS: Kalau korang tengok dengan teliti, Zam juga ada rakan sekerja dari golongan istimewa.. Perasan tak?

20 comments:

  1. tak ramai la ye..mesti best kan mengajar pendidikan khas,
    ayie pernah mohon dlu, interview pun da..tp x de rezeki..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo.. takpe rezeki Ayie ada yg lebih baik lps ni :)

      Delete
  2. bukan mudah kan nak didik mereka yang istimewa ... special case sorang tu dah ibarat 10 orang rasanya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... kak mmg memahami :)) thankss

      Delete
  3. gambar satu kelas memang kellas lah zam ; gaya bebas santai tu yg terbaik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu sekolah tu... hehe... haa mmg photoshoot skrg kena ada gaya bebas.. kasi ceria skit

      Delete
  4. nice sikit ka banyak xkisah asal ilmu diberikan berguna ye tak

    ReplyDelete
  5. header kat atas tu baru perasan....

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tgh mood bergambar.. ade suasana riang ria sikit masa tu

      Delete
  7. nampak hepi dan ceria semua! i love this picture!^^

    ReplyDelete
  8. Ooo, Zam ajar kat sini rupanyaa.. ;) Takpe, yg penting smua happy! :D

    ReplyDelete
  9. This is one amazing pic!!!! So LIVELY...so CHEERFUL!!! You guys surely know how to get great image!! ... :D
    p/s : rakan sekerja istimewa... I can see that... MasyaAllah... :D All praise to Allah d Almighty!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro! haha suke dgn ayat2 tu ;D

      Delete