e

Monday, March 3, 2014

"Tak Kenal Maka Tak Blogwalking"


Assalamualaikum & selamat tengah hari semua. Zam baru je perasan kat sidebar blog ni ada entri segmen dari Mak Dara. Jadi ada masa ni, boleh buat entri pantas. Pada yang nak join, boleh hit pada banner diatas ya ;)

Konsepnya, blogger akan berblogwalking ke blog rakan-rakan mereka dan semestinya, akan terjumpa dengan blog blog baru kan. Jadi peluang baik untuk mempromosi blog ni kepada pembaca baru di luar.

Untuk itu, buat blogger baru yang berkunjung ke blog Zam ni, sedikit perkenalan yang Zam dapat kongsikan ialah ia merupakan blog personal yang diselangi dengan peristiwa yang berlaku dalam kehidupan seorang guru (Zam lah tu) dan kehidupan orang bujang. Selain itu, Zam minat memasak dan fotografi, jadi hasil karya fotografi Zam dan apa yang dimasak sering dikongsikan di sini.

Dan 1 lagi perkara, blog Zam ni juga merupakan blog pecinta kucing, jadi banyaklah kisah, gambar dan info mengenai kucing yang Zam muatkan bersama. (Giler obses dengan anak buluss nii)

Pada yang sudi singgah tu, terima kasih diucapkan ya.. Insya ALlah, Zam akan buat kunjungan balas kepada semua yang meninggalkan jejak di sini ;)

28 comments:

  1. Assalamualaikum zam.. selamat bersegmen ~~~

    ReplyDelete
  2. salam Zam..

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    have a good day & happy blogging :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/03/segmen-tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. Hai.. BW sini dari segmen ni. :)
    Selamat ber-blogging~

    *^^

    ReplyDelete
  4. Oooooooooooo cikgu rupanya :D... waaa seronok lah anak murid dapat cikgu hensem...:D

    ReplyDelete
  5. Terima kasihhhhh kerana sudiii join segmen Mak dara ni.. semoga hubungan ukhwah kepada semua yang menyertai in dapat dieratkan insyaallah.. :)

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan^^
    selamat bersegmen
    datang dari segmen yg sama

    http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga :D trima kasih sb dtg :))

      Delete
  7. all the best dr segmen yg sama

    http://maszie.blogspot.com/2014/03/tak-kenal-maka-tak-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. Tajuk segmen ni mmg mnarik minat nk join.. hehe. All the best dan slmt bsegmen ^^

    ReplyDelete