e

Thursday, April 24, 2014

Panggilan Hangit Hot FM AM Krew | What The Fish | Encik Izzudin | Hati Seorang Pengantin


Assalamualaikum & selamat petang semua.

Dari pagi tadi, ada beberapa rakan di FB yang berceritakan tentang panggilan hangit Hot FM yang super kelakar dan havoc. Dan baru je tadi, seorang rakan Zam berkongsikan pautan rakaman perbualan diantara Fizi dan Encik Izzudin di dalam panggilan hangit tersebut.

Antara yang menggeletek hati ramai orang, ialah ayat 'what the fish' dan 'hati seorang pengantin' yang dituturkan oleh beliau.

Jadi pada sesiapa yang nak mendengarnya sekali lagi, bolehlah ke pautan ini ya: http://bit.ly/1ro33yF

PS: Thanks Encik Izzudin.. You menceriakan ramai rakyat Malaysia hari ni.. Hehe.. Jangan marah aaa..

13 comments:

  1. serius zam, gua cukup anti dgn panggilan hangit hot fm, sometimes dgr mcm melampau sgt, ai blom penah kena lg la tapi kalau kena, serious am gonna give a piece of my mind to them ^^

    ReplyDelete
  2. honestly,,dengan iqha sekali terikut menjerit bila dengar dia jerit2...alahai..kesian dia..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum zamani...mmg terbaik...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. harap cikgu izudin tak marah2 lg dgn pgln hangit ni

      Delete
  4. Terbaeekkkk.....sorang2 gelak dalam keta dengar En.Izzudin punya luahan stress loan tak lulus..hahaha

    ReplyDelete
  5. Panggilan hangit paling kelakar kot kan..gelabah habis die loan xlulus..huhu..kesian pun ada

    ReplyDelete