e

Wednesday, April 16, 2014

WW: (Gambar) Zam Pernah Digigit Murid


ps: Suatu ketika dulu.. Zam pernah digigit seorang murid khas.. Kisahnya, dia berjalan dengan rakan sekerja, dan selisih dengan Zam. Kami berhenti borak sekejap, dan masa tu lah, dia tarik tangan Zam dan terus gigit~ adoiiiiiii!!

20 comments:

  1. whoah ! sampai gtu skali ? tapi bdk LD or special ni mmg macam tu, sukar dijangka but some of them very cute kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. yg terbaru zam dpt ni, mmg cute!

      Delete
  2. wahhh.. nampak bekasnya tu.. zam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuat gigitannya kak.. bersunguh2 dia gigit

      Delete
  3. haha! zam mmg ngajar studnt khas ke? hehe..byk brsabr yer cikgu..

    ReplyDelete
  4. kuat gigitannya tu, sampai berbekas....

    ReplyDelete
  5. hahaha..x pasal2 je kan..xpe kira rezqi lah tu..anak murid sayang lebih :D

    ReplyDelete
  6. agaknya dia tengok tangan tu dah macam makanan kot. haha

    ReplyDelete
  7. xtau sebab apa ke budak tu gigit?? ntah2 dia pikir dia tgh gigit ayam goreng.. hoho.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha nasib dia tak tarik terus! ahaha

      Delete