e

Thursday, September 18, 2014

Sangkar Kucing Murah

Assalamualaikum dan selamat petang.

Ada tak diantara pembaca di sini yang pernah atau sedang mencari kedai yang menjual sangkar kucing dengan harga yang murah? Kebetulan, Zam sedang mencarinya juga, dan Zam temui satu blog dan halaman Facebook yang ada menjual barang yang Zam cari tu. Niatnya nak beli lah satu, dan bawa balik ke Kuching bila cuti sekolah dah tamat nanti. Bukan apa, sebab lepas survey harganya, di KL jauh lebih murah berbanding Kuching untuk satu unit sangkar yang sama saiz.

Halaman Facebook yang Zam maksudkan ialah KUCING4SALE dan blog Kucing 4 Sale. Pada yang tercari-cari sangkar yang sama dengan Zam, boleh lah lawati pautan yang Zam berikan ya. Gambar di bawah ni, adalah dua jenis sangkar yang sama saiz, cuma yang satu tu ada 3 tray. Tengah fikir nak pilih yang mana sebenarnya ni.


KREDIT GAMBAR KEPADA Kucing 4 Sale

3 comments:

  1. Sagkar first nampak lebih okay..

    ReplyDelete
  2. http://madey09.blogspot.com/2014/09/mulai-naik-graf-pesona-mustika.html memang perlu beli sangkar kucing jika ada anak kucing..apa khabar Zam. Lama tak bertegur sapa

    ReplyDelete
  3. cantik sangkar tu... teringin nak bela kucing. tp tkut nak bela bila ada anak kecik.

    entry terkini...iklan percuma here

    ReplyDelete