e

Wednesday, December 10, 2014

Novel Melayu Serendah RM5 Di Big Bad Wolf


Assalamualaikum dan selamat petang semua. Ini sebenarnya sambungan dari kisah sebelum ini

Di BBW tadi, lama juga Zam stuck kat bahagian Novel Melayu ni.. Bukanlah sebab Zam minat baca novel, tapi sebab carikan novel yang sesuai untuk adik perempuan Zam.. Lama sampai letih baca sinopsis satu satu buku sebab nak cari cerita yang best.. Apapun, untuk peminat novel melayu, datanglah ke Big Bad Wolf yang akan berlangsung sehingga 16 haribulan Disember ini kerana harga novel-novel ni RM5 ahaja untuk senaskah.. paling mahal pun RM6 dan RM8, tapi yang paling banyak ialah novel yang beharga RM5 (kalau ikut harga sebenar novel-novel tu, kebanyakannya mencecah RM20).

PS: Sebelum ni Zam ingat, tak ada dijual novel Bahasa Melayu di sini. Sekali adalah.. Jadi jom beramai-ramai ke sini ya.

7 comments:

  1. bestnya..kan best kalu ada kat kuching.

    ReplyDelete
  2. banyak bertimbun timbun buku best seller dekat sana tu bro. rambang mata .

    ReplyDelete
  3. bestnya kalau dapat pegi..x berkesempatan lagi..huhu

    ReplyDelete
  4. tu dia..macam-macam ada..murah pun murah

    ReplyDelete
  5. Huhuu.. jeless... nak g jugak tapi jauh la pulakk

    ReplyDelete