e

Wednesday, December 10, 2014

Strawberry Calit Chocolate Stick Pretzel

Assalamualaikum dan selamat malam semua.

Bila keluar berjalan ke shopping mall akhir akhir ni, antara yang dicari Zam semestinya Pretzel Stick Chocolate dari Auntie Anne ni. Sebab, anak buah Zam ada memesannya sebab dia sukakan stick tu. Satu perkara yang best dengan chocolate stick ni ialah, coklatnya masih cair sewaktu Zam bawa balik ia ke rumah.

Kebetulan, ada strawberry di dalam peti sejuk yang dibeli beberapa hari lepas, jadi  boleh lah Zam calit dengan coklat cair pada stick tu.


7 comments:

  1. Ya Allah menyelerakan betul... tambah-tambah tengah pagi mcm ni XD

    ReplyDelete
  2. Hwaaaaa air liur dah menjejes jejes ni abe!!!

    ReplyDelete
  3. bestnya!!!!
    nak kena cari strawberry la lps ni...lama xmkn strawberry!!!

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete