Sunday, May 27, 2012

BLOG KEDUA PILIHAN ZAMANI 84~ Aku Suka Penulisan Blogger Nih!!


"Tidak kira anda blogger baru atau lama, popular atau tidak, blog comey atau biasa2, blog serius atau santai, Zam nak ajak korang semua untuk join segmen ni ('',) Setiap blog ada kelebihan tersendiri kan?"

Itu yang Zam katakan sewaktu anjurkan segmen ni dulu. Tak semestinya blog yang mempunyai follower ribu riban & yang terkenal jadi pilihan Zam. Jadi dalam entri sticky post yang Zam janjikan kali ini sebagai ganjaran, Zam memperkenalkan Blog Kedua yang menjadi pilihan Zam~ Beliau yang BERTUAH ialah.......




Tahniah diucapkan kepada blogger ini yang berjaya menarik perhatian Zam dari penulisannya yang santai & bersahaja NAMUN BERISI!

Berikut adalah info tentang blogger ini setelah Zam godek2 blog beliau ;)


yuyu ashari is senyum pelik.

' yuyu ' tu aku, ' ashari ' tu bapak aku. aku pesara sekolah yg tengah giat menanam lemak dalam badan n tak lupe juga pengusaha ladang anggur terbesar kat afrika * tipu. getting older on every 20th of august.

aku produk pertama dari 4 keluaran. i'm not a tan sri's daughter neither datuk's. i'm just me, a seed who succeeded to be a girl.

blog ni dibuat atas dasar suka-suka. this is one of the medium that i used to spread love, spread feelings n not to forget...spread the anger. ehh ? jangan persoalkan kenapa entri2 dalam ni lebih kpd entri sampah.

i wish i will be a lawyer, so that i can defend my family.
i wish i will be a doctor, so that i can always blessed them with my antidot.

p/s: 'aku' 'kau' tak bermakna kurang ajar.


SEMPOI- Itu kekuatan blogger bernama Yuyu Ashari ni. Namun dalam apa yang disampaikan ada makna yang tersirat.


Eh eh, apa tu? Haa.. Kalau nak tahu, klik ayat di atas untuk ke entri beliau.. Itu adalah salah satu entri kesukaaan Zam.

Seperti yang dijanjikan, Zam akan letakkan blog beliau ke dalam Bloglist Kegemaran Zam (disebelah kiri, bloglist paling atas) buat selama2nya! Selain entri sticky post ini sebagai promosi selama seminggu mulai hari ini hingga Ahad depan (27 Mei 2012)

Tahniah sekali lagi buat Yuyu Ashari! Teruskan berblog & semoga suksess selalu dalam semua bidang yang diterokai! Esok2 kalau jadi doktor, bolehlah Zam tumpang antidot sekaki.. Hehe:D

Kepada peserta lain, jangan putus asa k! Masih ada 3 tempat kekosongan untuk di isi! Teruskan berblogging k ;)

17 comments:

  1. senyum pelik tu la yg comel kan hahaha ...

    ReplyDelete
  2. blog sye dlm English, x ramai org masuk....

    ReplyDelete
  3. eyh, dah macam campuran yuyu zulaikha dgn ben ashaari plak

    ReplyDelete
  4. soooo cuteee.. cmne nak join ni

    ReplyDelete
  5. Ainisha, itu yg bt am terpikat ;)

    Khairi~ senyum pelik yg comel ye? ehem2 ;)

    Ayuni, tak apa, nanti boleh bljr lagi cara tarik pembaca ;)

    Rozuan~ kebetulan ;) itu mmg nama komersial dia ;)

    Eny~ segmen ni zam anjurkan dr 17-24 april hari tu.. dh tamat tempoh.. sorry ek

    ReplyDelete
  6. memang terbaik blog ni. hehe. suka2.

    ReplyDelete
  7. Nasz~ mesti dah selalu bw ke sana ni ;)

    Chenta, :)) tahniah kpd dia

    ReplyDelete
  8. hohoho...nice.ingatkan adik beradik ben ashaari tadi.

    ReplyDelete
  9. memang best blog dia ;)

    jemput join giveaway saya ;)

    http://anakmama89.blogspot.com/2012/05/topup-giveaway-by-noor-fatin.html

    tarikh tutup: 7 jun 2012

    ReplyDelete
  10. nanti nak pergi melawat die la.. :) hihihi

    ReplyDelete
  11. hahaha sempoi giler:)dh follow dia

    ReplyDelete
  12. Yuyu Ashari tue memang best!Sempoi je.. =)

    http://iklil-syahmi.blogspot.com/2012/05/alodia-menjejak-raja-episod-1.html

    ReplyDelete
  13. nak pegi terjah blog dia ni..kotlah boleh sesempoi dia n sepelik dia..hikhik...wah...yuyu ashari..

    ReplyDelete