e

Saturday, March 2, 2013

Jalan Sesak Kerana BIG BAD WOLF?



Suasana sewaktu Zam & rakan pulang dari Balakong tadi, mengarah ke Jalan Sungai Besi. Pemandangan yang sama sewaktu Big Bad Wolf mengadakan jualannya pada tahun lepas. Jadi pada sesiapa yang akan menggunakan jalan tersebut hari ini sehingga 4haribulan ini, faham2lah ya jika tiba-tiba anda tersekat dalam trafik seperti ini. Sambutan terhadap event ini memang sesuatu yang di luar jangkaan!




Apapun, dalam pada masa yang sama, sebagai makluman, pelajar-pelajar dapat menggunakan baucer buku BB1M mereka semasa jualan ini. Untuk info lanjut, anda boleh hit pada pautan ini.

PS: Bestnya kalau dapat baucer buku waktu ni.. Zam lewat sikit dapat..

8 comments:

  1. dah dapat baucer dah..tinggal 1baucer je lagi.hehe

    ReplyDelete
  2. selamat membeli buku ye.. hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Tak.. ni sekitar pukul 2 td.. skrg bru dpt update

      Delete
  4. wahhh best nie ...nak gi sane...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Haa... dh tau ni, boleh lah g.. tp jem tu la penat sikit

      Delete