e

Monday, April 1, 2013

Nama Anak Kepada Pasangan Irma Hasmie & Redza Syah Azmeer



Assalamualaikum & Selamat Malam. Mungkin ramai yang tertanya-tanya, apakah nama yang diberikan oleh pasangan Irma Hasmie & Redza Syah untuk anak sulung mereka. Menerusi teaser video ini, dimaklumkan nama anak tersebut ialah REDZA SYAH IRFHAN BIN REDZA SYAH AZMEER. Unik juga namanya, seolah-olah 'Redza Syah' itu seperti satu nama keluarga :) 

Apapun, tiba-tiba tersentuh melihat video ni. Zam macam dapat rasakan betapa besarnya anugerah seorang anak ini kepada sepasang suami isteri.. Kan?

PS: Suka tengok video ni.. Mood tu berjaya disampaikan dengan baik oleh AWAN STUDIO MALAYSIA.

24 comments:

  1. salam...jemput join segmen kathy http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/1st-segmen-selamat-hari-lahir-by-kathy.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah Kathy :)) Thanks sb jemput :))

      Delete
  2. Ya Allah. best nya video ni.
    mereka betul2 mghargai anugerah Allah shngga bt video ni.
    teaser ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, teaser sb yg penuh tak kuar lagi :))

      Delete
  3. cantik nama anak mereka tu.. mcm nama family akk juga semua bermula dgn ADZA hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo... senang nak kenal keturunan & family satu hr nanti kan.. :))

      Delete
  4. sedap nama tu..tahniah utk mereka berdua.

    ReplyDelete
  5. mmg sedap n unik nama anak diorg ni :)

    ReplyDelete
  6. hepi tgk irma senyum bahagia.. he2

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap kita pun dpt tempuh saat mcm tu nt :)

      Delete
  7. nama amat penting kerana dengan nama ler orang memanggil kita...
    nama yang baik mempunyai maksud....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul tu.. Zam setuju .. nama juga satu doa.. jd namakan anak dgn nama yg baik :)

      Delete
  8. sangat minat dengan irma ;) sweet je tgk dorang nie..

    ReplyDelete