e

Tuesday, April 2, 2013

Rezeki Terpijak Di Saat Terakhir Penyertaan Segmen Mak Dara


Alhamdulillah.. Sebenarnya Zam tak sangka akan jadi salah seorang peserta yang bertuah bila Mak Dara meninggalkan komen & hint di dalam entri Zam sebelum ini. Masa tu Zam mengagak pasti ada berita baik dari Mak Dara,  & bila ke blog Mak Dara Zam memang terkejut sebab Zam mendapat hadiah kedua dalam senarai. Dan penyertaan Zam pun sebenarnya di saat saat akhir- iaitu pada 31 Mac yang lalu.

ITUPUN SEBAB...

Zam baru perasan, diantara syarat segmen itu ialah penaja hadiah segmen turut dibenarkan untuk menyertainya. Serius, Zam mati2 ingat penaja dikecualikan dari penyertaan. Apa yabg Zam fikirkan hanyalah menjadi penaja & mencari hadiah buat peserta lain. Last minute punya penyertaan, siapa sangka rezeki yang terpijak. Zam pula terima hadiah dari penaja lain.. Apapun, kepada peserta lain anda masih berpeluang kerana ada 40 lagi hadiah yang belum diumumkan pemenangnya oleh Mak Dara. Sabar menanti ya ;)

Published with Blogger-droid v2.0.9

36 comments:

  1. Tahniah ye....
    Ade jugak rezeki kan walaupun saat akhir... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah AYu .. Tak sangka sungguh ni ;)

      Delete
  2. congrats zam...kalau dah rezeki x ke mana... heee...kakak terperasan jugak semalam... congrats once again...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum zamani...tahniah2 sbb berjaya juga...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikumussalam Mama Mas Zull.. alhamdulillah.. Thanks ye X))

      Delete
  4. Tahniah dik zam..jangan lupa hadiah share kat cik akak..hahaha..memang melebih je kalau komen..hahaha

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan. Tahniah! Blog ini simple, kemas dan cantik..


    | 7 Rahsia Takaful Pendidikan
    >> http://takafulpendidikanterbaik.com/

    ReplyDelete
  6. tahniah zam. solehah pun menang jugak,hehe :)

    ReplyDelete
  7. tahniah!! sy pon menang peplum.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe bertuah org yg akan menerima peplum dr Rozuan tu nnt :))

      Delete
  8. Tahniahla bro...
    aku dari dulu join segmen blom pernah lagi dapt hadiah..blom ada rezeki lagi..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah Bahrain, ada juga peluang tu satu hari nnt :)) Zam akan ingat nih

      Delete