e

Friday, April 19, 2013

Pertemuan Hana Tajima & Bloggers Dari Malaysia




Video ni sebenarnya diupload pada 2 tahun yang lalu, sewaktu beberapa blogger wanita dari Kuala Lumpur  menghadiri Jamuan Teh MAYSAA bersama Hana Tajima. Menarik juga jika aktiviti seperti ini diadakan sebenarnya, kerana mereka boleh berkenalan sesama blogger lain

Ada sesiapa disini yang pernah menghadiri mana-mana gathering bersama blogger lain? Pendapat sesetengah blogger, gathering dalam skala kecil sebegini lebih praktikal. Mungkin ramai yang dah tahu kenapa. Zam sendiri, belum berpeluang menyertai mana-ana gathering. Inysa Allah, mungkin suatu hari nanti.

Ps: Berangan, nak jadi photographer Hana Tajima.. Hehe

16 comments:

  1. Replies
    1. mmg.. teringin gak nk jumpa blogger lain

      Delete
  2. belum lagi sempat atau berpelaung jumpe blogger :)

    ReplyDelete
  3. sy selalu gaks join gathering blogger..
    tp bukan gat h blogger femes pun.. hahaha...
    jom lah zam join!

    ReplyDelete
  4. teruja kalau dapat jumpa bloggers....

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju.. manalah tahu leh jd kamcing ;)

      Delete
  5. x berkesempatan lagi nk join mana2 gathering

    ReplyDelete
  6. Jom support my 1st GA >> http://ebob-dawesome.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-up-followers.html

    tq! ;)

    ReplyDelete
  7. teringin jugak nk bertemu rakan2 blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama ar ni.. tp mcm segan pun ade.. hehe

      Delete
  8. Tak penah..
    Tak berpeluang join event dengan rakan blogger lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? oo.. ingtkn pnh sb nmpk gaya mcm blogger popular je

      Delete