Friday, June 7, 2013

Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod 9


Assalamualaikum & selamat malam. Untuk episod Sebenarnya Saya Isteri Dia malam ini, Zam cuba tengok dari mula sebab nak faham perjalanan cerita ni. Serius, sebelum ni kalau Zam tengok pun secara tak sengaja. Gambaran awal Zam, macam cerita Setia Hujung Nyawa, sebab tonjolkan betapa sweetnya hubungan suami isteri yang baru kahwin, dan disebalik tu ada rahsia besar cuba disembunyikan. 

Kalau ikutkan di page Izzue Islam minggu lepas, persoalan yang ditimbulkan adakah Firash akan cemburu bila Syaf berkerja dengan Qimi. Haa nampak gaya tadi, memang cemburu gila, kan.. Tapi kenapa ek diorang rahsiakan perkahwinan diorang ek? Ada sesiapa sudi ceritakan pada Zam?

Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

  1. sbb diorg kwen ni snyap2 jer..family trdekat je taw..gpon kawen sbb firash tr'tdo' ngn syaf..he3..

    ReplyDelete
  2. nak tgk tp takleh sbb tengok drama korea that Winter the wind blows, smpai skrang aura drama tu tak ilang2x..hahaha

    ReplyDelete
  3. assalam,

    kalu sempat bunda pun layan jugak..

    ReplyDelete
  4. Kena baca novel dia Zam....
    AJ pun baru je habis baca novel tu...
    Heheheheh..

    ReplyDelete