e

Saturday, November 2, 2013

Bersiar-siar Bersama Ibu Di Kuching



Assalamualaikum & selamat petang. Hari ni Zam lewat men'update' blog sebab temankan ibu Zam ke bandar Kuching- jalan-jalan sambil window shopping. Zam kata window shopping sebab tak ada apa nak dibeli. Bulan lepas, ibu Zam dah datang ditemani seorang rakan blogger, & waktu tu memang dah shopping. Jadi kali ini datang hanya bersiar-siar. Esok, ada majlis perkahwinan rakan sekerja ibu di Kuching, itu yang ibu datang lagi ke Sarawak bulan ini.

PS: Tengah fikir nak masak apa malam ni.. 

6 comments:

  1. Mak ini suruh ibu masak...mesti rindu kat masakan ibu.

    ReplyDelete
  2. title entry nie lain macam jer ZAM....

    ReplyDelete
  3. waaa...bestnya dpt window shooping ni..ahah

    ReplyDelete
  4. wah.....dapat teman ibu ye zam :)

    ReplyDelete
  5. seronokkan dapat jalan-jalan dengan ibu

    ReplyDelete