e

Sunday, December 1, 2013

Hampir Sehari Blog Tak Berupdate!


Assalamualaikum & selamat malam guys.. Untuk hari ni, inilah entri pertama Zam. Sibuk kemain bersiar-siar di sekitar Ipoh, Batu Gajah & Taiping dari pagi tadi.. Memang tak sempat nak update blog nak-nak lagi tab pula kehabisan bateri. Kalau tak, boleh update secara mobile kan.. Apapun, insya Allah Zam akan sediakan entri bergambar mengenai kunjungan Zam ke Perak, nak-nak lagi mengenai Kellies Castle.. Sepanjang lawatan ni, memang Zam rasa seronok dan puas hati dengan layanan rakan-rakan Zam yang membawa Zam kemari.. Memang terbaik ar ;)

PS: Gambar kat atas tu, dekat River Front bandar Ipoh.. Sekarang ni tak perlu pergi I City pun untuk menikmati pemandangan macam ni. Negeri-negeri lain pun dah banyak yang menghias kawasan ibu kota mereka dengan pokok lampu macam ni.. Kan?

22 comments:

  1. waw... cantiknya... warna-warni pulak tu...

    ReplyDelete
  2. pokok berlampu tu mengingatkan saya dekat Kuala Terengganu jugak ada macam tu

    ReplyDelete
  3. Wah, zam dh pergi riverfront tu dulu. Ini tak adil, nak ke sana jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa..silalah pergi bila berkesempatan ye

      Delete
  4. Jemput Join Blog Husna
    http://nurhusnazul.blogspot.com/2013/12/husnazulkeplisegmen-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. a ah.. konsep tu dah lama dipakai guna di tempat lain :)

      Delete
  6. Replies
    1. comey ar kan.. lps ni tak yah g i city.. besar belanja kalau nak masuk sana ramai2

      Delete
  7. Vee 2 hari dah tak update blog. Hahaha. Perak oh perak, tempat ex tu. Haha kenangan lama yang entah pahit ke manis. HAHA. Lagi2 taiping. Weuhuuhu hahahaaaa .. -__- '

    ReplyDelete