Assalamualaikum & selamat pagi.. Sesampainya Zam ke Serdang Jumaat lepas, mak Zam ajak memasak Beriani hujung minggu ni (kiranya hari ni lah). Jadi tadi dalam pukul 9 lebih, kami mulakan rancangan ni. Berkali kali jugalah Zam cuba fahami cara & langkah memasaknya yang ditsediakan di belakang kotak rempah beriani ni, sebab tak pernah buat kan. Takut tersalah, jadi memang perlu teliti dan berhati-hati.. Ada sesiapa yang suka nasi beriani kat sini, atau ada yang expert memasaknya? Zam percaya mesti ada kan ;)
terbaik
ReplyDeletemmg best bila makan yg dimasak sendiri
Deletesaya suka makan.. hehehe
ReplyDeletehehe.. same dgn zam.. tp jrg2
DeleteAssalamualaikum. Selamat memasak sambil meluangkn masa dgn ibu. Ps: nasi beriani salah satu mknn kegemaran sy..
ReplyDeletewaalailumussalam.. haa.. thanks.. same ar kita
Deletexreti msak beriani!!
ReplyDeletezam pun 1st time ni, & alhamdulillah menjadi.. ;)
DeleteGo bro go... Balik Kuching bila?
ReplyDeletehaa thankss ;) esok, malam kul 10
Deletesaya suka nasi beriyani..hehehe
ReplyDelete;) bila dpt mkn, mmg puas
Deleteaka pernah masak nasi beriyani gak...sedap tapi tak selalu makan....
ReplyDeletekalau kerap, nanti jelak kan kak
Delete