e

Monday, January 27, 2014

Masterchef All Stars Malaysia Episod 38- Soo Wincci Tersingkir



Assalamualaikum & selamat malam. Seperti yang dijanjikan, Zam kembali dengan update untuk Masterchef All Stars Malaysia Episod 38, dimana menyaksikan penyingkiran Soo Wincci. Berada di kedudukan 4 terbaik, penyingkiran Soo Winci mungkin tidak dijangka oleh sebilangan peminat memandangkan reputasinya yang baik selama ini. Namun, apabila berada di kedudukan peserta terbaik, apa sahaja boleh berlaku, dan bergantung kepada kemahiran & nasib juga dalam menentukan keputusan hari ini.

Apapun tahniah kepada Soo Wincci kerana tidak pulang dengan tangan kosong, sebaliknya berjaya menyumbangkan RM5000 kepada badan kebajikan yang diwakilinya. 

Komem Soo Wincci sebentar tadi, dia bersyukur kerana berada di dalam Masterchef kerana tanpa Masterchef, siapalah dirinya. Kerana rancangan ini juga, beliau pulang ke Malaysia dari Taiwan dimana ia merupakan satu pengalaman yang menggembirakan buat dirinya.

20 comments:

  1. Hee~
    Mesti zamir menang punya lah xD
    Mcm dah tahu je hiks

    ReplyDelete
  2. akak nak zamir menang!!! ^_^... ooo win cii yang tersingkir akak tak tengok pun semalam zam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. zam tengok selang seli dgn ajl.. hehe.. oo.. minat zamir ae?

      Delete
  3. tb vote for zamir..sbb die je seorang melayu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo tb sokong Zamir gak ye mcm kak Farah :)

      Delete
  4. ntah ntah salina jadi juara lagi...muahaha

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. ada yg tonton online rasanya.. leh cek ;D

      Delete
  6. agaknye sape bkl jdi juara masterchef ASM

    ReplyDelete
  7. tak sangka dia kalah,....tak der rezeki dia....

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. zam akui tu.. attitude dia mmg baik :))

      Delete