e

Thursday, February 13, 2014

Alhamdulillah.. Rezeki Sempena Ephyra Review Phase 2 Ben Ashaari


Assalamualaikum & selamat pagi semua pembaca blog Zam yang ceria

Alhamdulillah... Sempena review yang Zam tulis untuk produk Ephyra sebelum ini - Phase 2: Pengalaman Selepas Menggunakan Ephyra Bersama Ben Ashaari, pihak Ocean Life telah memilih review tersebut sebagai pemenang tempat ke 4 dan bermurah hati memberikan hadiah berupa produk Ephyra 30 sachet untuk kegunaan Zam selepas ini. Zam menerima email pemberitahuan tersebut pada Jumaat lepas lagi, dan waktu tu memang rasa bersyukur & gembira sangat-sangat. Terima kasih diucapkan kepada pihak Ocean Life dan Ben Ashaari untuk kerjasama anda dan peluang yang diberikan ini :D

Berminat untuk mendapatkan set Percubaan Ephyra untuk kegunaan sendiri pada harga yang lebih murah? Jom hit pada pautan ini~ EPHYRA HARGA MURAH!

34 comments:

  1. area kuching ni kat mana ada jual ephyra ni?..nak gak try

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sure yg tu.. mungkin leh tanya pihak Ocean Life ae sis :))

      Delete
  2. Assalamualaikum zam, taniah ye. murah rezeki kamu. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. alhamdulillah.. thankss sis :D

      Delete
  3. Alhamdulillah congrats Zam... rezeki ni... *_^ sama2 kita ber-Ephyra...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. :) zam tak sbr nak minum sb nak sihatkan tubuh bdn ni

      Delete
  4. teringin lah pulak nk tryy . hehehheheh macm best je. tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya Allah, ada rezeki cubalah :D terima kasih ya utk ucpn tu

      Delete
  5. assalamualaikum zamani...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  6. Congrats Zam. rezeki tu..kita nak juga cuba produk ni..macam best je!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis.. inysa ALlah ada peluang nt, cubalah ye :)) ade hasilnya

      Delete