e

Friday, February 21, 2014

Mood Hari Sabtu Selalunya Macam Ni



Assalamualaikum & selamat tengah hari semua. Sebelum ke masjid sebentar lagi, Zam nak kongsikan pendapat Zam tentang hari Sabtu yang biasanya dinantikan sebilangan besar dari kita ni. Lumrahnya, hari Sabtu ramai yang cuti kan, sebab tu ramai yang happy bila dapat berehat lepas 5 hari bekerja. Bagi Zam sendiri, pagi Sabtu lah yang pagi yang paling best sebab Zam bangun dari tidur dalam dalam keadaan yang tenang sebab tak perlu bergegas dan bersiap untuk ke tempat kerja. Lepas tu, sepanjang hari boleh bersantai, & kalau tak pun keluar berjalan-jalan.. 

Ada sesiapa yang sependapat?

25 comments:

  1. Assalamualaikum zam.. hehee samalah.. tapi dah 2 bulan sheila kerja OT hari sabtu.. dah tak larat mak buyong.. macam tak cukup nafas dapat cuti hari ahad je.. harapnya bos mak memahami kita yang dah makin sarat ni T______________T

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. huhu giatnya sis.. appn yg penting banyakkan berehat

      Delete
  2. tak sama...sebab sabtu sally kena kerja -_-

    ReplyDelete
  3. haha..setuju2..tapi hari Jumaat pagi2 lagi Ayesha dah meloncat dah..kadang2 hari Khamis petang dah terasa mood hujung minggu..kih3

    ReplyDelete
  4. yes.. setuju... hari sabtu la hari paling best...dapat rest sepuas2nya :)

    ReplyDelete
  5. selamat menunaikan solat jumaat~! :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum zamani...setuju2 sgt...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam.. ha mmg bes kan bersantai2 di hari sabtu.. mood dia tu semacam

      Delete
  7. Replies
    1. salam ahad.. huhu sorry baru smpat nak blas

      Delete
  8. setuju sgt cuma gambar cik kartun tu kena tutup telinga kiri n kanan..hehee...kat rumah SB hujung minggu memang 'meriah'..

    ReplyDelete
  9. Same je.. dah menunggu keja umah khas utk diselesaikan ujung minggu

    ReplyDelete
  10. suka sabtu gak sebab excited after 5days work kan..

    ReplyDelete
  11. syira skrg tga cuti..hari2 syokkk..hahaa

    ReplyDelete
  12. sabut keje ler pulak walaupun keje halfday....

    ReplyDelete