e

Tuesday, February 11, 2014

Susulan Entri Kenapa Kanak-Kanak Ini Menangis

Assalamualaikum & selamat petang semua pembaca blog Zam yang ceria! Masih ingatkah lagi anda kepada entri "Pelik.. Kenapa Kanak-Kanak Ni Menangis?" Di dalamnya, Zam bertanyakan kepada pembaca apakah faktor yang menyebabkan 2 kanak-kanak tersebut menangis? Nak tahu jawapannya? Jom semak siapakah yang menjawabnya dengan tepat!


Kanak-kanak itu menangis sebaik sahaja biri-biri tersebut memakan makanan yang dipegangnya.. mungkin kerana terperanjat dan takut.. Hehe

Gambar Kedua (Klik)
Si abang menangis hanya kerana si adik memasukkan kakinya ke dalam celah yang sama pada troli pasaraya tersebut.. Tak nak berkongsi punya pasal! Dan si adik rilek je buat donno.. Haha!

Jadi, ada sesiapa di sini jawapannya betul atau hampir-hampir? Haa.. Usah bimbang jika jawapan anda pelik sebelum ini, sebab jawapan sebenarnya lagilah super pelik nak-nak lagi gambar kedua tu!

13 comments:

  1. Replies
    1. Wasalam.. ha takpe2.. asalkan sudi tinggalkan komen memerah idea :D

      Delete
  2. Assalamualaikum. hahahhaa taktahu nak jawab apa. kesian tengok baby tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. haaa itulah pasal... tp lucu sb dia menangis

      Delete
  3. Replies
    1. kan.. hehe.. lucu kdg2 bila difikirkan balik

      Delete
  4. hahahah.. jawapan zara sgt merepek.. mmg laa xbtol.. hoho

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. haa xpe.. next time zam akan perbanyakkan entri mcm ni.. kita tgk tekaan siapa yg mengena ;)

      Delete