e

Saturday, March 15, 2014

Sibuk Menyiapkan Tugasan Boneka

Salam & selamat malam semua.

Zam sebenarnya masih sibuk menyiapkan tugasan assignment OUM, dan sekarang ni sedang dalam proses menyiapkan assignment Pendidikan Seni. Jadi, Zam tak sempat nak buat aktiviti blogwalking macam biasa beberapa hari ni, memandangkan Zam perlu bagi tumpuan pada assignment terlebih dahulu.

Bercakap tentang assignment Pendidikan Seni ni, tajuk yang diberikan kepada Zam dan pelajar yang lain ialah Membentuk Dan Membuat Boneka.. Boneka ni kan, kalau nak tahu dulu masa kecil-kecil, Zam cukup tak suka. Kenapa? Haa.. Sebab bagi Zam, boneka tu menakutkan.. Seram je tengok..

Tapi bila dah besar ni, dah tak takutlah kat boneka ni.. Suka lagi adalah, sebab comel.. Nak-nak lagi macam Elmo dari Sesame Street tu. Dan baru-baru ni, Zam tertengok Glee kat Star World yang menyanyikan lagu dengan menggunakan boneka.. Tangkap layan pula dengan video & lagu ni.. Kalau berminat, leh mainkan video kat bawah ya ;)

 

12 comments:

  1. Replies
    1. huhu.. tu seram tuuu... zam tak sukeee

      Delete
  2. haha..cute pulak puppet dalam glee tuh.

    ReplyDelete
  3. Im not quite fond to it, mcm scary je.. Kalau comel punya ok, tp kalau yg lain sikit omakk seram T_T

    ReplyDelete
  4. antara semua boneka dekat dunia nih, aku takut ngan chukkey je hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu mmg seram.. the conjouring? tak seram?

      Delete
  5. i just love elmo..
    my no 1 favourite boneka, very adorable.haha

    ReplyDelete